Neseeli Arkadaşlarlar iki gündür kullanıyorum ilacı kakada kırmızı lekerler gördüm kan mı ilacın kendisi mi bilemedim?
Sermec27 Neseeli ilaçla alakalı mı bilmiyorum ama çok iyi değil o demir ilacı biz en başından beri ocean microfer kullanıyoruz tavsiye ederim
en_guzel_emanetlerim Neseeli ilaçtan mı bilemem ama bizim doktorumuz onu önermemişti bebekte karın ağrısı ishal ve diş çürümesi yapıyor dedi sidefer kullandık biz
Neseeli Sermec27 evet iyi değil diye yazılar okudum bu sabah teşekkür ederim bende onu kullanayım o zaman 🌸
Svlyk Sermec27 merhaba, acaba ilaçtan sonra ağız temizliğini yapiyor musunuz bebeğinizin? Bazıları siliyormus dişlerinde leke kalmasın diye. Bize öyle bir şey söylenmedi o yüzden sormak istedim 🙏🏻
Sermec27 Neseeli rica ederim çok geçmiş olsun ama kakada kan alerji belirtisi de olabilir doktora sorun mutlaka
Neseeli Sermec27 teşekkür ederim ☺️normal de zaten bebeğimin alerjisi var ama geçmişti kan ilacına başlayınca gördüm tekrar..
Neseeli en_guzel_emanetlerim teşekkür ederim bende bırakayım bebeğim alerjik belkide ilacın içeriği alerji yaptı..
Sermec27 Svlyk yoo ben ocean microfer veriyorum herhangi bir temizlik yapmadım sadece gece yatarken diş fırçalıyorm herhangi bir leke vs yok