Yncygt Tugcezeynep89 benimde 8. Gün test yapmiyorum. 2. Ayım denemede.3 aralik bat bekliyorum umarim hamileyizdir🙏
Yncygt Tugcezeynep89 ben şunu merak ediyorum geçen ay ilkdi çok ağrı sancı yapti şişlik yapti, bu ay okadar ağri vs. yok bunun nedeni ne acaba?
Bioo Yncygt canım aynısı bendede oldu hatta dedim ki bu ay olmadı hiç ağrım falan olmadı geçen ay daha çoktu. Bı baktım hamileyim yani sürpriz gibi bişey oldu😂
Jaleisik Bnimde aşılamanın 4.gunum bugün o ovulasyon testi yapıyım dedim maxx tarafı koyu dger taraf silik çıktı nedendir acaba
Yncygt Bioo yaaaa ne guzel soyledin mutlu oldum♥️🙏inşallah. Benim de bu ay umudum yok yine belki dedim ilk igne alişana kadar agri yapti ama bakalim 3 aralikda belli olacak inşallah.
Tugcezeynep89 Yncygt benimde kaset testte neredeyse çizgi gözükmüyor ama erken gebelikte baya belli off gerçekten beklemek çok yorucu
Bioo Yncygt hiç umuduni kaybetme canım bir anda çıkıyor olmayacak dediğin anda hatta eşimin zoruyla yaptım testi sıfır belirti regl sancım bile yoktu sen düşün
Yncygt helinnyf ayniyiz insallah hayirlisi ile vardir. Geçen ay tam 14. Gün adet oldum bunda da 14. Gün 3 aralik.