Polo Merhaba kızlar 14+2 im Dr un demesine göre 15+2 . Herneyse :) Benim haftalarda olupta ara sıra vajina içinde batma hissi yaşayan var mı ? İğne batar gibi. Ve doktora sormadım henüz. Yaşayıp soran var mı ?
Nidda544 Polo benim de ara sıra oluyor bıçak gibi batıyı bazen başka ne gibi durumlar yaşıyorsunuz ne gibi belirtiler var ben sanki hiç hamile gibi hissetmiyorum ara sıra bulantı in dışında 14+2 benimde
Esramuratt Polo 15 haftaligiz nerdeyse bende de ayni sey oluyor canim hatta az once idrarimi yaparken keskin bi aci hissetim vajinamda ama 10 saniyelik biseydi cok korktum anlam veremedim yarin kontrolum var bende sormayi dusunuyorum doktoruma
Yalinn8 Polo rahminiz buyuyor, baglar geriliyor diye, sanirim buyudukce ara ara hissedilmeye devam edicek
Polo Nidda544 ay aynen bende Hamile gibi hissetmem göbeğimin büyümesi ve arada vajinama iğne batması dısında birşey hissetmiyorum Belirtilerimin coğu geçti. Bugun sadece biraz midem bulandı.
Zehrazrl Nidda544 benm bulantılarm gectı ama karnm agrıyo ara ara alt tarafa baskı yapıyo cok yürüyunce ılk hamılelgımde bole sorunlarm olmamıştı ama ıkız dıyemı blmıyorm
Polo Esramuratt hepimizin normal Ozaman rahmimiz büyüyo belki. Yarın dr na sorduktan sonra buraya yazabilir misin ?
Esramuratt Ozlmcgrci Ama hiç bu zamana kadar olmamisti ilk defa geldi basima sonraki tuvalete cikmalarimda da yasamadim insallah enfeksiyon filan degildir