Msfidash Merhaba kizlar. Yeni dogan bebish yeni ic giyimlerini yikamadan sicak utu yapib giydirsem olurmu? Renkli de var aralarinda 🌸🌸🌸🌸
Rumuz123456 Msfidash ben kendim için bile hiçbir şeyi yıkamadan kullanmıyorum. Bebeğiniz için de kullandığınız herşeyi en azından 30 derece kısa programda yıkayıp öyle ütülemeniz gerekiyor, battaniyeler de dahil. Kullanılmamış olsa da toz var sonuçta üstüne ne aşamalardan geçiyor siz almadan.
cansualisa Msfidash hayır tabiki tenleri çok hassas 15 dk 30 da yıkamıstımmm kızımda sımdı de öyle yapcam yarın baslıcammm inş bende perşembeye kadar bitiririm. Renkli varsa ayır renk mendili at
A_syma Msfidash Pike , battaniye ,carsaf , yastik kilifi , kiyafet , agiz mendili, bere, eldiven , corap Ne aldiysam yikadim , ütüledim.
Msfidash Rumuz123456 onlar hepsi kutuda bagli yani hich achilmamish ilk ben acicam. Yinede yikamak gerek?
Rumuz123456 Msfidash kutuya birileri koydu sonuçta onları ? İlk siz açmış olmuyorsunuz. Tekstil tozu denen bişey var
nlrsena Msfidash yıkaman gerekiyor evet dikim atölyesinde vs toz pislik içinde dikiliyor yani ne olursa olsun en küçük bişey dahi alsan yıka ben öyle yaptım tekstiller vs dikim yapılan yerler pek de hijyenik değil alerji yapabilir
minikoglummm Tabiki yıkayın bir bez bile yıkamadan kullanmayın. Tekstil de çalışan tanıdığım üzerinde geziyorduk hep diyor. Ayaklarla da basılıyor toz pislik ne ararsan var
Summerwine Msfidash yıkamadan asla giyilmez.Tekstillerde yerlere atılıyor o kıyafetler,kaç kişinin elinden geciyor.Mutlaka yıkayın
Fatmaztrk Msfidash dikis yapılan ortamları çok gördüm aşırı toz pislik oluyor ayrıca diken kişilerde hastalık vs. Olabiliyor hiç birşeyi yıkamadan kullanmayın.
Msfidash Fatmaztrk evet diken kisilerin de hastalikli ola bilecekleri aklima gelmemishdi hic, o da dogru ((