Gokce-s Çocuğunun ismi Toprak olan var mı? Erkek çocuğu için nasıl sizce? Biraz dini biraz da karakter açısından kararsızım ama asla isim begenemiyorum 🤦♀️30 haftalık olduk
Summerwine Gokce-s Toprak bence erkek için çok güzel bir isim.Benim eşimde Toprak ismini çok begeniyordu ama ben kızda beğenmediğim için istemedim.Toprak diyince hep bolluk,bereket geliyor aklıma 🥰
cennetmelegininannesi Gokce-s toprak adında bir öğrencim bardı erkek harika bir çocuktu öyle zekiydi ki ama hazır cevap herşeye cevabı vardı çok cesurdu ama tabi yaramazlık çocuk geninden geliyor sanırım🤭 bayılırdım o öğrencime
sari-uggli-mehmet-aga dini açıdan cevaplamamı isterseniz: ölümü çağrıştırıyor. ama ben dini şeylere ilgili biri değilim: bana yaşamı da çağrıştırıyor sonuçta bitkilere can veren ve birçok canlının hayatını sürdürmeye yarayan da toprak…
eminegulbalci Gokce-s benim kuzenimin adı Toprak. Küçükken yaramaz bir çocuktu asla yerinde durduğunu hatırlamam ama şuan lise öğrencisi çok akıllı ve yakışıklı bir çocuk oldu. Toprak ismi bana hayat canlılık çağrıştırıyor çok güzel bence