nilsmomy _Lavinya ay çok sağol ancak attığın linkle beraber bakabildim bende görünmüyor bu sayfa ya🤦🏻♀️ 5.200 tl silinmiş benimde😂
FatosNazim53 Burcuuuuu Ben iki kere erteleme yapmıştım. 13 bin küsur idi. 9 bin küsur den hesaplanmis. Ertrledigim de silinmiş yani. 4500 civarı silinmiş. Kalan borç 5800 TL. Yukarda resim attım ordan bakabilirsin. Yada tekrar atayım.
1Gunes _Lavinya keşke faizi silip yapılandırma çıksaydı. Ben yapmıştım yapılandırma 2 aya 1 taksit şekilinde ödüyorum.
_Lavinya 1Gunes Aslında zaten öyle oldu. Yapılandırma vadesi geçmiş borçlara yapılabiliyor bildiğim kadarıyla. Şu an ana para + gecikme zammı gözüküyor sadece.
_Lavinya Edafmo Evet farklı. Şöyle ki ana paranın üstüne faiz ekleniyor. Silinen kısım bu. Ama ödenmesinin geciktigi her gün için de farklı bir oranda yine faiz ekleniyor.
merveaws Birannecikkkkk sizin ne kadar silindi borcunuz benim de 8 ay kalmıştı 183 tl silmişler sadece Düzelir mi acaba
Birannecikkkkk merveaws ne kadar silindiğini nerden görebilirim bilmiyorum ama taksitim normalde 413 tlydi 365 gibi bir şey olmuş. 4 taksit kalmıştı zaten
1Gunes _Lavinya çok şükür benim ki bitti oldu 🙏 6 taksit kaldı sanırım 2023 de bitecek aylık 396 lira ödüyorum.
_Lavinya Birannecikkkkk Mutlaka ödenen tutarlar için bişey yapacaklarını düşünüyorum. Aksi halde büyük haksızlık olur.