550637 Merhaba hanımlar 🙋🏻♀️ bu haftalarda iştahsızlık yaşıyor musunuz ? Aynı zamanda istifra ediyor musunuz normal mi böyle bir durum 🙄
550637 İlk başlarda çok fazla mide bulantım olmazdı iştahsızlık olurdu. İlk defa bugün istifra ve iştahsızlık baş gösterince tedirgin oldum
Sadomazo860 550637 merhaba bende 36+2 yım kusma normal değil doğum başlamış olabilir benimde erken doğum riskim var mecburen bebeğe kilo olsun diye yiyorum gebelik şekerim de var sanki hicbirsey yemiyormusum gibi acikiyorum.
550637 Sadomazo860 doktorum erken doğum riskimin olmadığını söyledi ama bir yerde okumuştum sanki böyle bir şey.. kusma , ishal vs. doğumla alakalı olabiliyormuş. Ben de onun için sormak istedim teşekkür ederim 🌹
Birannecikkkkk Bugün 36 oldum ben. Geçen haftadan beri iştahım yok canım hiçbir şey yemek istemiyor kilo da almıyorum zaten artık. Can sıkıcı bir durum. Midem de bulanıyor ara ara. Yataktan kalkmak istemiyorum şu an kahvaltı yapmamak için
550637 Birannecikkkkk aynı durumdayız o halde. Geçen haftalarda başladı iştahsızlık 🤦🏻♀️ en son cumartesi gittiğimde kilo da almamisim. Kahvaltı yapasım yok ama akşamları az da olsa yiyebiliyorum. Sabah da ilk istifra oldu yoğun şekilde 🙄 bünyeden bünyeye değişir mi bilemem bı belirti ya da sıkıntılar 🙁