Anime Kızlar 36+4 olduk bugün. Sağdan sola dönerken falan vajinamdan kemik sesi geliyor sanki. Çok tuhaf bi soru olacak ama böyle bir şey yaşayan oldu mu? Doğum yaklaşmış olabilir mi acaba
Begum-yktnvr4 Anime valla hic tuhaf bi soru değil bende sağdan sole dönerken kütleme sesi geliyor ama nerden oldugunu anlayamadım uyku sersemi ama her gece olur yani o sesi duyarım. Kontrole gittiğimde doktora sorucam bende bakalım sizde yazınca cok merak ettim simdi
berceste5155 Anime benim kırt kırt kütletme sesi geliyordu doğum yaklaştığı için pelvik kaslar genişliyordur açılmanız var mı
Anime Begum-yktnvr4 acaba pelvik kemiğimizden mi geliyor. Ben bebeğin aşağı inmesine bağlamıştım. Siz kaçıncı haftadasınız?
Begum-yktnvr4 Anime valla bilemiyorum ama gercekten cok merak ediyorum suan 35+1 haftalığım. Bu arada sanki adet olucakmışım gibi sancılar girmeye başladı. Kontrolümde 1 hafta sonra beklesem mi doktora yazsam mı bilemedim
sclkk Bebekten gelen çıtlama sesi olmasın? 38. haftadan itibaren karnımdan çıt sesleri duymaya başladım. Doktorum normal olduğunu söyledi. Ama sizin dediğiniz gibi dönerken değil de ben hareketsizken duyuyorum genelde.
Anime berceste5155 2 gün önce gitmiştim kontrole o zaman yoktu açılmam. Sancım vs de yok herhangi bir doğum belirtim.
berceste5155 Anime kaçıncı haftada başladığını bilmiyorum ama 38 de çatı muayenesi olduğumda 3cm açılmam vardı 40+0 da doğuma gittiğimde de 8 cm açıklık vardı