Aslhn2101 Kızlar eşim fiyatlar daha fazla artmadan alışverişi yapalım demişti. Şimdi aldıklarımı yazayım eksik olan kesinlikle alın dediginiz şeyleri bana yardımcı olmak için yazar mısınız tavsiyelerinize ihtiyacım var 🥰 çok gerekli ve uzun ömürlü şeyler olsun ama🙂 yokyo marka park yatak Yataş twiny bebek yatağı baby plus ana kucağı Hobby life katlanabilir banyo seti bebek arabası kujju 3 in 1 mama sandalyesi sleepy bebek bezi baby turco ıslak mendil ufak tefek bimden alınan bebek eşyaları Şimdilik bunları aldık kargoda olanlar var nasıl gelecekler bilmiyorum umarım memnun kalırım🤦🏻♀️ evet şimdi yardımlarınızı bekliyorum hanımlar❤️ -
Zyinat Aslhn2101 puset , reflü yatak , detercan, banyo şampuan,tırnak set , battaniye , uyku tulumu , hastane çıkışı ,
Bettuss_123 Aslhn2101 ateş ölçer alt değiştirme minderi evin soğuk oluyorsa özellikle banyo yaptırırken ve altını değiştirirken kullanacağın fanlı ısıtıcı biberona ilk aşamada ihtiyacın olursa kaşık biberon Küçük parçalarda çok şey var onların listesimi lazım sana 😂 Büyük parçalar tamam gibi duruyor bence şifonyer gibi bişey lazım tabi bezleri vs koymak için
Aslhn2101 Zyinat puset eltim verecek onu kullanacağım ekstra para vermek istemedik ilerde araba koltuğu alırız diye düşündük. Reflü yatak kesinlikle gerekli mi canım?
Aslhn2101 Bettuss_123 evet ısıtıcı var aklımda o da lazım doğru dediniz🥰 ateş ölçer de uzaktan ölçen var kendimin kullandığı. Teşekkür ederim evet küçük eşyalar daha fazla bence de 🙈