GoktugAlp Merhaba kızlar sezaryan doğum yaptıktan sonra ne zaman birliktelik yaşadınız eşinizle süreç nasıl ilerliyor bilgi verirmisniz
Ssmerve10 GoktugAlp 40 gün geçmesi gerekiyor canım hem dinimizce hemde rahim toplanması gerekiyor ama tabii 40 gün beklemeyip giren çok kişi okudum burda
cansualisa GoktugAlp 43 gün snra tamamen duzelmıstımm zor olmadı kuzum korkma Gün dip köşe temizlik yapmıştım
Kk39 GoktugAlp kanamaniza bağlı olarak değişir tabi ama 40 gün beklemek gerek hatta 40 muayenesine çağırıyor doktorlar sonra onay verince daha garanti oluyor He bu arada ilişki anlamında bi zorlukta olmuyor yani
GoktugAlp Ssmerve10 hayırlısıyla bekleyelim inşallah biz kadınlar pek sormayız ama eşlerimiz işte sabır edecekler mi onu düşünüyorum 🤔 ilk ameliyatım psikolojik olarak tükendim de 😪
Naznaz123 GoktugAlp edecekler tabiki de şahsen kendi adıma söyliyeyim edecek etmiyorsa kapı orda sapı da orda ben çocuk dünyaya getirmişim onun 5 dakikalık zevki için dikişlerimden olamam ve bu sürede dayanamıyorsa zaten boşanılması gereken bir evlilik.
Ssmerve10 GoktugAlp eder tabii kuzum niye etmesin cuma günü sezeryan olacağım Allah izin verirse hamileliğim boyunca toplasan 3 kere ilişki olmuştur ben istesem eşim istemiyor bı sıkıntı olur diye güzelce konuş oda anlar bence
tulaye Ssmerve10 benim de cuma günü sezeryan doğumum olacak. Nasıl hissediyorsunuz. Ben çok korkuyorum :(
Ssmerve10 tulaye bende çok korkuyorum malesef benim ikinci ama arkada bı yavrunu bırakmak aklıma kötü düşünceler geliyor 😢
GoktugAlp Çok korkuyorum kızlar bide soguk alır diye ameliyatım normlar doğumlar nerde ameliyat nerde acil ameliyata alınmasaydım istemezdim nasıl isteyerek ameliyat oluyorlar anlamıyorum