1Kelebek valla kuzum gittiğimde 7 cm açıklık vardı ağrım yoktu acilden giriş yaptım alttan muayeneden sonra hafif ağrılar başladı zaten girişim yapıldı odama geçtim dogum olacağı yer oda tek kişilik sancıyı tek kişilik odada çekiyorsun yaninda bir bayan refakatçi olabiliyor o sıra sık sık kontrole geldiler ilgilendikleri dogum anında refakatciyi kapıda bekletiyorlar çıkarıyorlar eğer normal dogumsa zaten sanciyi cektigin yatak direk catal seklini aliyor hemen hazirladilar 4-5 ebe bebek icin ortu vs aletler derken orda dogum oldu doğumdan 1 saat sonra da yine muayeneye geldiler sorun olmadığı için kadın doğum yatak bolumune aldilar ordada iki kisilik yataklar oluyor bebegi onlar giydirmiyor orda hemen agiz burun boy kilo kontrolü yapıp örtüye sarıp bırakıyorlar dogum sonrasi topuk kanı işitme testi vs. İçinde yanında kalan refakatçi götürüyor cocuk doktoru vs hep kontrol ediyor bizi de kontrole geliyorlar babaları içeri almiyorlar sadece görüş saatinde 13.00 de ve 19.00daydi sanırım eğer sorun yoksa aynı gün taburcu oluyorsun ben ayni gun taburcu oldum