Nrcnshn kiz ben 26 saat suni sanci yedim , bana 2 kisi cikti yetmedi kesi + yirtilma oldu yetmedi birde 1 hafta hastanede kaldim kan kaybindan (bu tamamen bir hastalik sebebiyle oldu) yetnedi taburcu gunumde dikislerimden bir kismi acildi tekrar dikis attilar birde ustune ben 40im ciktiginda daha tamamen iyilesmemistim dusun djdjdjdj… travma ustune travmaydi ama kizim 4 yasina gelince tekrar hamile kalmayi planlıyorum ve yine normal doğum yaparim. Sebebinide soyleyeyim çevremdeki cogu insan sezeryanli ve bir kaci yillar olmus hala agrisi oluyor diyor , en ufak bi usutsem sanki ilk dogum yapmis gibi aciyor canim diyor ustelik 1 2 yil degil bu diyenler 13 14 senelik olanda var 7 8 olanda. Ben dogum planlarimi bitirdikten sonra vajinal estetik olacagim komple , daraltma + toplama + goruntu olarak. Esime diyorum hatta kaportami duzeltecegim diye. Sezeryanin cidden zorlugu var ve ciliz bir kadinda bile sezeryan gobegi duruyor. Tercih senin tabii ama ben onca zorluğa ragmen yinede normal istiyorumm…