Daisy0000 momofprincess1221 Normalde modern ve farklı isimleri severim ama üzgünüm bu isimleri beğenemedim,tabi tercih meselesi🌝
kupp momofprincess1221 bence hicbiri :) erva müge selin oneirirm. ervanin anlami cok guzel ahlikli guzel kadin demek.
Songulll46____28 Ya fikrinize saygı duyuyorum ama nerden buluyorsunuz böyle değişik isimleri ya koy bi fatma zehra mis gibi 😍
Muallimelif momofprincess1221 Yani ben öneririm tabi sevdiğim isimleri fakat şu önemli, modern isim mi önceliğiniz yoksa Kur’an’da geçen anlamı güzel isimler mi?
momofprincess1221 evt aslinda öyle ilk kizimda dediniz gibi isim koydjm .herkez yeni farkli isim bulamadinmi dedi ondan kafam karisti .saolun haklisiniz
Songulll46____28 momofprincess1221 ya herkesin ne dediğine bakarsanız kimseyi memnun edemezsiniz ki siz içinize sinen rabbimin de razı olacağı bir isim seçin yeter kimseye kulak asmayın bence postu görür görmez nedenae fatma zehra ismi geldi aklıma çok zarif bir isim bence ismin sahibi gibi
momofprincess1221 Songulll46____28 ilk kizimda öyle yaptim icimden gelen ismi koydum kimseyi dinlemeden . evet zehra isimini cok begeniyorum saol bacim
Songulll46____28 momofprincess1221 send3 sağol canım yine öyle yap boşver sen elalemi kim ne derse desin
Birezene Rana, Leyla, duru, vera, Ahsen,afra, meryem, zeynep. Zaten kuranda geçen tek kadın ismi Meryem miş diğerleri işte kelime olarak geçiyormuş.