dilinkopsunemi-bisus bende dogum baslamadi suni ile başlatıldı. Ama deneyim ayni dersen doguma kadar ki 26 saati soyle anlatayim butun gece cok hafif sanci cektim ve heyecandan uyuyamadim sanci karsilamak icin cabaladim , haftam gecmisti surekli yatiriyorlardi her an dogum baslar diye su bile icemiyordum. Sureklj tuvaletr gidecegim diye kalktim durdum ve sonuc 3 cm e kadar acildim ama sonra korkudan sancilar gitti (bu tamamen benlik bir sey benim her an sezeryane alinma tehlikem vardi genetik hastalığım yüzünden.) Sonra sabaha kadsr tekrsr gelmesini bekledik 6 cm i zar zor gordum doktorlar dediler hadi kalk. Hopladik zipladik ilik dus aldirdilar vs sonra bir anda dediler yat suyunu patlaticaz yattim daha sisi cikarmadan saril saril suyum geldi , doktorlar bile güldü korkudan suyunu patlattin kiz diye , sonra hizlandi zaten 5 10 dakika ya dogumhaneye gittik birde orda ikinmaya çalıştım , ama dersenki hic mi dogum habercisi olmadi , oldu. Mesela dogum yaklastikca kakam var gibi hissediyordum ama kakam degilmis dogurunca anladim , bu arada suni derlerse de korkma , gorumcem ebe benim ve agri ayni agri sadece suni denildigi icin daha cok panik oluyor insanlar buda aci esigini etkiliyor dedi. 2. Bebem kendiliginden gelirse anlariz djdjdjd 4 sene sonra oda bakalim djdjdj