Asiye21 haftadayım ve alt karın bölgemde ağrı sancı gibi değişik bişey hissediyorum adet sancısı gibi diyelim bu durum normal mi yatınca oluyor oturunca geçiyor bir de bacaklarıma vuruyor ağrısı ilk defa böyle hissediyorum birazda korkuyorum tabi. Bu durumu yaşayan var mı
Ahuum Asiye21 bu bende hep var .. normal cnm bazen regli agrısı gibi bazen catı agrısı vs .. bebek büyüyor baskı uyguluyor bende 28 deyım
Mihra09 Asiye21 evet benimde öyle oluyo ama benim 33 haftadan sonra başladı kasıklarım karnım sanki adet olucakmisim gibi ve bacaklarım belim kaburgalarim hepsi agriyo ama doktorum söylemişti adet ağrısı gibi ağrın olabilir normal demişti
Beritanabi Ben de 19.haftamdayım aynı sıkıntıyı 3 gündür ben de yaşıyorum bacaklarıma sırtıma karnıma sancı atıyor sonra bacaklarıma ve ağrıdan bacaklarım hissisleşiyor.
Asiye21 Ahuum bu gece yoğun bi şekilde hissettim biraz da korktum tabi. Sağlıcakla gelsinler inşallah
Ahuum Asiye21 magnezyumu ihmal etme. Bide her gün soda iç. Dün kontrül vardı doktoruma söledim regli sancısı gibi agrılarım var dedim. Enfeksiyon yapar dedi, bide magnezyumu düzenli içmezsen o yapar dedi