Sumeyye02 [silindi] bizim orada hamilelere doğum yapmış kişilere pekmezli yumurta yedirilir bayada süt yapar Tadida güzeldir annem şimdiden başladı sabah kahvaltıya muhakak yapar tavsiye ederim
Tiiffany [silindi] dogumdan sonrası için kesinlikle tahinli helva anında etki ediyor veya tahin pekmez. Ve bulgur pilavı
[silindi] Nesli8181 süt yoğurt peynir ? Gaz yapar çok süt içme dediler bebeğin doğunca gazlı olmasına sebebiyet veriyormuş ama
Sumeyye02 [silindi] Terayagini eritiyorsunus ama yakmayın üzerine bir veya iki yumurta karıştırıp dokyyorsunuz tuz kesinlikle koymuyorsunuz yumurta pişince yarım çay bardağı bir çay bardagina yakın pekmezi döküp karistiriyorsunuz bir taşım gibi kaynatıp altını kapatın sonra afiyet olsun valla begenirsinizde
Sumeyye02 [silindi] yumurtayı komple kurutup pisirmeyin yarım pisicek geri kalandada pekmezle pisicek bir iki taşım sulu kalmicak ilk yumurta pişerken omlet gibi düşünün ama parçalanmış olucak şimdiden afiyet olsun
Simonetta Dereotu, roka süt arttırır. Kızılcık şerbeti de adettendir lohusa kadına içirilir o da süt artırır. Bi de rezene,anason, kimyon gaz giderir. Bunların çayını içersen bebeğinde çok gaz olmayacaktır
Sumeyye02 [silindi] size kan olsun bebisinize şimdiden süt olsun can olsun yarasın şifa olsun inşallah 🤲😍
heavenplease [silindi] vücudun ihtiyacı olan şey dengeli kaliteli beslenmedir. Uykunuzu yeterince alıp protein yönünden zengin ve kaliteli besin yerseniz süt üretiminiz artar ve devam eder. Bunun yanında, dereotu suyu yaparak da gün içinde bol bol tüketirseniz ee bir de psikolojik olarak da sizi rahat ettirirlerse sütünüz taşar 😬
Mikayla [silindi] süt arttırımı için en önemli şey su dur. Bol bol su için. Onun dışında ben malt içeçekler ve still tea seti almıştım e bebekten. Fakat içerisinde çok fazl miktarda şeker var. Tüketimini bıraktım. Dediğim gibi sadece su…bunun dışında çiğ kuru yemişler boza rezene ve kımyonlu çayı kendınız de yapabılırsınız. Baklava şeker süt yapar hurafelerıne inanıp fazladan şeker yuklemeyin vücudunuza .beslenme çok önemli. Birde hamılelıkte kullandığınız vitamin desteklerını en az 5 ay kullanmaya devam edın.