dryaras7 Sakaryali54 canım ben bi sabah çok kötü bi ağrıyla hastaneye gittim doktor kontrolümü yaptı suyun gelmiş dedi iç çamaşırıma sonradan baktım sırılsıklamdı bebeğimin hareketleri de vardı
Sakaryali54 dryaras7 bnmko sirilsiklam degil ya.ayrica 1 saatte fazla oldu daha islaklk hissetmedm doktor da takip et 2 saaticinde olan olir su gelir zaten dedi gelen gden yok valla agrida yok akintiydi buyuk ihtimal
Elf_zlp Sakaryali54 bende şüpelenip gitmiştim su sızıntısıymış akıntıyla birlikte gelmiş acil sezeryana aldı doktor bebeğin enfeksiyon kapma riski varmış. İhmal etme 👍🏼
Sakaryali54 Elf_zlp o kdr cok gelmediki cok az di doktor devami gelir sizntin varsa takip et dedi 2 saat olck nerdeyse hic bsey olmadi akinti buyul ihtimal
dryaras7 Sakaryali54 akıntıdır canım o zaman ben anlamamıştım suyumun geldiğini ama ağrım vardı benim gene fen takipte kal aman deyim
Sakaryali54 dryaras7 kac saat oldu daha bsey yok valla yemek yedm evde tur attm. Lavaboya gttm kac kere suanlk bsey yok sukur
Sakaryali54 Elf_zlp suanlk bsey yok 3 saat oldu ama koydugm pecete temiz kuru doktormda su siizntin olsa bu zmna kdr gerisi gelirdi agrin olurdu dedi tik yok hala akintiydi buyuk ihtimal