Livealittle Kızlar beylikdüzü ve büyükçekmece civarı güvenilir bi kadın doğum uzmanı veya operatör doktoru varmı ? Varsa önerir misiniz lütfen 🙏
cansualisa Livealittle Beylikdüzü medılıfe Selda hanım kızımı 4.5 yıl önce orda doğurdum herşeyiyleee harikaydıııı
Snglhfs Livealittle beylikdüzü yakuplu abat tıp merkezi hülya ersöz cok iyi test falan istemıyo bnm doktorum suan 300 tl muayene gecen hafta kampanya yaptılar hatta 215 tlye muayne oldum
SaEmtFzt Ben büyükçekmece de otururken Silivri Anadolu hastanesi emine özcana gidiyordum ilk doğumum orada oldu çok memnun kalmıştım
Livealittle cansualisa beylikdüzü medilife yarın ordayım o zaman. Saçma sapan testler istemiyor değilmi canım gereksiz gereksiz? Suanda her doktor beta istiyor benden gerek olmadıgı halde. Kese göründü hala beta istiyor sinirlerm bozuldu.
cansualisa Livealittle kuzum randevusuz gitme ara şimdiden yoğun doktordurrr Selda hanım ama çok çok iyi psıkolog gibi 🌺
Livealittle Snglhfs 4 gün önce konuştum kavaklıda oturuyorum. Sekreterini pek beğenmedim biraz sert gibiydi doktor iyimi diyorsun canım yani böyle soru sorunca ters cevap vermiyor dimi?
Snglhfs Livealittle asla cok iyi istediğini soruyosun numarasını verıyo her sıkıntıda mesaj atıyorum hmn dönüş yapıyo
Livealittle Snglhfs sen harikasın Allah razı olsun skreter yüzünden soğumuştum bir gidip görüşmek istiyorum canım cok teşekkür ederim.
Snglhfs Livealittle sekreterle bi işimiz yokki bnım doktorum gayet iyi songül hastanızdan aldım tavsıyenızı dersenız daha cok ilgilenir cnkü bnm bi önceki düşük oldu cok ilgilendi ilaçlarımla falan
Livealittle Snglhfs songül cok memnun oldum ❤️ Sağ salim alalım kucağımıza cocuklarımızı bende merve canım memnun oldum cok mutlaka ismini vereceğim ❤️