Betusgunes benim psikiyatrı yada psikolog olarak şuan her hangi bir doktorum yok bekarken çok gidiyordum bezmialemde bi doktor vardı iyi gelmişti bekarlıktan kullandığım ilaçtan almıştım yine prozac kullanıyordum çok ağır bir ilaç olduğunu düşünmüyorum 3 ay aralıksız kullandım bıraktım birden direk kestim birden direk kesince yoksunluk belirtileri başladı aynı zamanda sigarayı da kesmeye çalıştım çok saldırgan agresif sinirli biri oldum doktor 5 tane kadar sigaraya izin verdi (kadın doğum) ama benim vücudum sigarayı değil ilacı istiyor beynim vücudum hep ilacı istiyor sigara sakinleştirmiyor istemediğim bir gebelik sürdürüyorum aldırmak günah diye aldırmadım ama hala bağlanamadım karnımdakine hiç sevmiyorum hiç istemiyorum sebebi eşim 3 yaşında bi kızım var zaten eşimle sorunlarımız var 5 senelik evliyiz devamlı boşanma kararı alıp duruyoruz sürekli kavga dövüş yine aynı hamileyim yine aynı değişen bişey yok yani ailem uzakta eşimin ailesi uzakta ben 2 çocukla nasıl tek başıma bakıcam diyorum hiç iyi değilim benim yerimde hangi kadın olsa benim hissettiğim duyguları hisseder kendimi öldürmek istiyorum bazen günah diye vazgeçiyorum inş Rabbim hayırlısıyla kendi kendine verdiği emaneti karnımdakini benden alır canım yanmadan çünkü ben yarın sığınma evine gitmeyi düşünüyorum ağlıyorum sürekli bu hormonlar da etkiledi çalışmayı düşünüyordum şimdi birde hamilelik çıktı yani çok mutsuzum eşim 5 yıldır düzelmiyor