Mello29 Edau9 Her gece uyumadan en sevdigim sey yarin ne yapacagimi düsünmek sonunda eşim geldi onun icin bizim menü güzel kremalı mantarlı et sote ve patatesli karnabahar püresi
Paramedik16 Edau9 mercimek çorbası yumurtalı karnabahar kızartması spagetti yanınada sarımsaklı yoğurt çok şükür yeter 🙏🏻☺️
Edau9 cansualisa ay yapıyım yarın yanına da çay mis gibi canım çekti valla farklı bir fikir oldu sağol kuzum🧡🧡🧡
cansualisa Edau9 afiyet olsun kuzum🌺evet iki de yanına tuzlu indir kurabiye ne varsa al sana hafif akşam yemeği
kahvesever__ Edau9 her zaman geceden düşünürüm acaba ne yapsam diye bugün bulamadım 😂ilk defa yarın olsun bakalım bir hayırlısıyla
SaHil_Hayat Edau9 aşkım benim de öyle de afedersin kullandığım ilaçlar biraz bozdu içimi mecbur sulu bişeylere tabii tutuyorum bide çocuk için mecbur 😂😂
Anna-aslan Edau9 arapsaçı tarhana çorbası yaptım bugünden yanına makarna yaparım diye düşünüyorum yarın ola hayrola 🤗
Kleopatra- Ceromommm0 Üşenmesen kalkıp yaparsın değil mi 😂 Bende öyleyim çünkü çok seviyorum tavuğun her halini. Annem hep sana tavukçu alacam anca doyurur derdi. O derece yani 😂
dilinkopsunemi-bisus Paramedik16 34 oldu daha var da ay bi sancı geldi bedenim bacaklarımdan ayrıldı sandım 😂😂