Edau9 Kızlar geceden sardı beni bu dert yaaa yarın ne yemekler yapıcaksınız?Bana da fikir olsun geceden karar verince kolay oluyor🥺🥺Her gün yemek derdi değil de ne yapıcam derdi bıktırdı vallahi😁
Ceromommm0 Edau9 ahahahhaa sabah ola hayrola Bende bilemedim bugun nohut yaptiydim Yarın da lahana sarması yoğurt buldum ben şjşjş
MadameHappy34 Edau9 😂😂 son dk karnım acıkana kadar ne yemek yapacağımı düşünmem. Sonra canım ne isterse o.
Ceromommm0 Kleopatra- 🤤gece gece bu yapilirmiii insafsızlar şhşg tavuk soteyi çok seviyroum bayılıyorum tavuğun her haline tavada fırında tencerede bahçede kümeste tavuk olsn yeter şkşjşjş
MinikBrokoli Edau9 😂😂 sen evde ne varsa söyle hemen menü yazalım Ben genelde iki çeşit yiyorum 3. Çeşit genelde yoğurt yada ayran olur 30 haftaya kadar 12-13 kilo alınca
Ceromommm0 Edau9 şsşsşdşşd yakın olsaydım tenceremi alir gelirdim ama sadece tencere Diğer malzemeler senden şjşj Şhşhşşh
MinikBrokoli Ceromommm0 3 yaşındaki yeğenim tavuk görünce “Anne Et geçiyor “ diyo sende mi öylesin 😂😂😂
Kleopatra- Ceromommm0 Üşenmesen kalkıp yaparsın değil mi 😂 Bende öyleyim çünkü çok seviyorum tavuğun her halini. Annem hep sana tavukçu alacam anca doyurur derdi. O derece yani 😂
Edau9 Ceromommm0 ay olurdu valla sjsjsjjs ya yaparım aslında ama erken doğum tehlikem var o yüzden çok ayakta kalmamam lazım oturarak yapmayı da sevmiyorum rjjrjrjr
Ceromommm0 Edau9 sen yalnızsan evde ekmek arası hafif pratik şeyler yap ye Tehlikenm varsa hiç. Yemek derdine düşme bebeğin daha önemli ❤️