irem6125 Sevgili annelerim , çoğu gebeden duyduğum şey doğumdan önce göğüslerinden süt gelmesi. Ben 38.haftadayım hala böyle bir şey yaşamadım göğüslerimde dolgunluk hissi felan da yok. Bu sütümün olmadığı anlamına mı gelir
Ahuum irem6125 bende de yok azıcık büyüdü arada süt gelir ama ne dolgunluk ne hasasıyet bence onunla alakası yok
almilakusunannesi irem6125 hiç alakası yok benim 21.haftada sütüm geldi. En yakın arkadaşımın doğumdan 1 saat sonra geldi. Tamamen genetik
Edanurozdmr irem6125 bende merak ediyorum bunu 37 deyim bende hiç bişey gelmedi aynı duruyor goguslerimde rengi koyulasyı biraz o kadar
meraklianneadayi23 irem6125 Her gebede hamileyken gelmiyor lütfen denilenlere kulak asmayın bende 27.haftama giricem süt vs gelmedi gelmek zorunda değil doğumdan sonrada gelebilir 💕
Meko Benimde çok erken geldi 4 aylıkken başladı gelmeye şuan 6 aylık olduk hala geliyor korkuyorum erken doğum olcak diye aynı durumu yaşayan var mı neden bu kadar erken geldi
Kubra-2363 Meko bu çok can sıkıcı acıkcaıs eşinizle olan yakınlaşmanızı bile etkiler bi kadın olarak bebek varken zaruri fakat böle erkenden benimde en büyük korkum bu olursa naparım diye 🙈