GizemCengiz Arkadaşlar 24+3 günlük hamileyim. Pazar günü biraz fazla gezinmişim. Avm de 5 saat dolanmışım farkında olmadan sonrasında çok yorulduğumu fark ettim kötü hissettim ağrım da oldu biraz. Dünden beride bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum tekmelediği zaman sanki alt bölgemden çıkacakmış gibi. Doktoruma yazdım istirahat et bi süre günde 2 km den fazla yürümek iyi değil dedi. Benim gibi hareketleri çok aşağıda hisseden var mı?
Muhammedamine GizemCengiz 28+3 haftalık hamileyim yeni yeni yukarda hissediyorum o haftaya kadar aşagıda hissediyorum ben ki zaten 25-26 hafta gibi rahim göbek deliğinin iki parmak üstüne çıkıyor normal geliyor bana sizin kasığınızda hissetmeniz daha küçük
Cismmpoyraz48 GizemCengiz bende 25 haftaligım asagda hareketleri asaga vuruyor doktorum dha makat gelişi olduğu için kasikta hissedebilirsin demişti
Havvasoyd GizemCengiz canım bende 27 haftayım aynı şeyden dolayı geçen hafta gittim ultrasona aldı bacakları aşağıda o yüzden dedi canını sıkma yani
Aylakara26 Canim Ben kaşığımda hissediyorum bebek haraketlerini bende 23 haftama girdim doktorun yat dinlen dediyse uzan kendini yorma 💕
GizemCengiz Aylakara26 dinleniyorum canım zaten bebiş için alışveriş yaparken yoruldum biraz ara verdim şimdi. Ya öyle ki afedersiniz ama sanki vajianamdan çıkacak oynadığında
Aylakara26 GizemCengiz Bende öyle bisey olmadi canim böyle bisey yasayan arkadaslar mutlaka yazsin Haber ettsin
Caglasmsk Valla canim 29+3 haftaligim şu 1 haftadr yukarda hissediyorum onun öncesinde hep kasigimda oynuyordu. Cikacak saniyodum bende. O haftalarda hep asagida oynuyo zaten ama yinede dikkat et cok yorma kendni cnm.
GizemCengiz Caglasmsk korktum canım ya doktor kontrolüm de haftaya gitmek istemedim dinlenmek en iyisi
GizemCengiz Cismmpoyraz48 sona doğru baş aşağı dönüyor zaten birden böyle aşağıda hissetmek normal midir
YagizAsyaMom GizemCengiz bazen özellikle ayakta çok kalınca gezince fln bildiğin bacak aramda hissediyorum. O kadar şiddetli vuruyor ama sonradan yukarıya çıkoyor dinlenince sende bol bol uzat ayaklarını yat dinlen
YagizAsyaMom GizemCengiz benimkisi yan yatıyor Bazen diyorum ki kesin eli çıkacak şimdi bastırıp etimi gerginleştiriyor. Soluma yatınca kesiliyor ertesi gibi göbek hizama çıkmış oluyor
Findix Şuan tam aynısını yaşıyorum bunu yazarken aşağı vuruyor sanki ayağı çıkacak ordan 24 haftadayım bende