Armess_loya Gizem_1635 haşlanmış patates, pirinç lapası, beyaz ekmek, (Türk kahvesi gebeyseniz dikkatli tüketin)
almilakusunannesi Gizem_1635 türk kahvesi direk kesti benim ishalimi. Ama. Dikkat doğum belirtisi haberin olsuunn
Nursemablk Gizem_1635 reflor şase kullan canım bi tanesi benim direk kesmişti (doktor tavsiyesiyle kullandım )
gvnmte Bende de olmustu o haftalara yakın yani hayatımda ilk defa öyle ishal oldugumu hatırlıyorum cok korkmustum bebek için. Probiyotik kullanmıstım ama gecmeyince gecmiyor. Salgın vardı o sıra sanırım ondan olmustu.
BabarAybars Bende olmuştum bir iki gün magnezyuma ara verdim düzeldi çok şükür eğer kullanıyorsan sende öyle yapabilirsn
Gizem_1635 almilakusunannesi sık çıkmıyorum günde 2 defa o şekilde oluyor dün üşüttüm baya ondan kaynaklı olabilir mi acaba
almilakusunannesi Gizem_1635 oda olabilir ama son aylarda bağırsak bozuklukları doğum belirtisi olarak geçiyor. Sen doktoruna mutlaka söyle
alangoya_ Gizem_1635 kola ve haşlanmış patates. Kola hele kesin çözüm aslında ama yönlendirmek istemiyorum sonuçta çok faydalı birşey değil ben çok pinpirikli değilim o yüzden arada tüketiyorum.
Likayolcusu Gizem_1635 çay demi ile yoğurd karışıtıtp yiyin veya türk kahvesi ile yoğurdu ikisi de kesiyor
Leyyacvkk Gizem_1635 ay bende öyle oldum 31 haftaligim. Artık karnım ağrıyor kasıklarım falan tek degilmisim tahlil yapıldı biseyde çıkmadı kavrulmuş leblebi muz kola patates haslanmasi ye dedi doktor