mrsperaa Dilaraanl merak etme canım bende öyleyim şanslıyız sadece gece yatamıyorum sırt bel ağrım oluyo o kadar 🥰
denizarenmom Dilaraanl belirti yasamamak kotu bir sey degil kendinizi uzmeyin benimde yoktu suan oglusum gayet iyi 22 haftalik oldu bile🙏
babysahin Dilaraanl sabah uyanıyorum öğlene kadar berbat bir mide bulantısı istiğfar var ama çok şükür akşamları çok olmuyor bir de yorgunluk uyku hali böyle bi miskinliiikk 😂
Dilaraanl mrsperaa bende sabaha kadar sağa sola dönüp duruyorum da valla insan endiseleniyo kuzu acaba biseymi oldu diye bide burda cok sey okuyorum o yüzden sanırım 🥺
mrsperaa Dilaraanl merak etme kanama lekelenme olmadığı sürece sorun yok bende öyleyim sizin gibiyim ama kusmaktansa böyle olmayı tercih ederim 😀
Yigitefemom 8+2 den selamlar bende çok miğde bulantısı oluyor oğlumda hiç bulantı kusma olmamıştı ama bu sefer kötüyüm kızlar dün serum takıldı bulantı devam ediyor 4 tane prilam içiyorum yine fayda etmiyor
Dilaraanl mrsperaa tabiki öylee canım beniiim Allaha sükür olmadı kanama falan ama analık işte düsünüyor insan😂
Cnncn Dilaraanl benim hamilelik öncesi kusmam çok oluyordu kusmalarim kesildi hamilelik oncesi cok uyurdum simdi uyumam gerektigi yerde uykum gelmiyor. Tek sey goguslerimde şişlik ve akıntılarım olmaya başladı
Yldzhra Mide bulantısı kusma çok ilk hamileliğimde böyleydi çok zor bişey insan kendinden bile tiksiniyor biran önce geçsin diye dua ediyorum belirtisi olmayanlar çok şanslı bence
designermoms Dilaraanl benim de 3 gündür mide bulantım geçti önceden sürekli öğürürdüm korkuyorum bir şey mi oldu diye :(