B-01 Buket_dadas güzel ama revani tatlisi yerine baska bi tatli secebilirsiniz illa şerbetli olsun derseniz kalburabasti ya da şekerpare olabilir hira tatlisida olabilir
Buket_dadas B-01 onları daha önce yapmadımki bilmiyorum 😂😂🙈şerbetli olmasada olur kafamda oluşturdum sadece o yüzden buraya yazma gereği duydum sizlerden fikir ala bilmek için 🥰🥰
Buket_dadas Bettuss_123 ahahahahha ayy kız yerim seni bozulmasa taze kalsa ilk günki gibi öyle yaparım ahahaha hata süsleme çyi vsdemi şimdi yapsam şaka şaka ama harbiden şimdiden i ime kuşku düştü 😂😂😂🙈
KKTCHatiralari Buket_dadas rica ederim ne demek revani sanki yetmez 15 kişiye bence onun yerine kapkek yapın süslü püslü yada şöyle şeker pare gibi küçük boyutlu bişey
Buket_dadas KKTCHatiralari ola bilşr aslında bir bakıyım nasıl yapılıyormuş çok saol güzelim allah razı olsun 😘
Buket_dadas Bettuss_123 çok zor oldu 40+1de zorla dogurdunm yoksa gelmiyordu sezeryenle aldılar😂😂😂😂😂🙈🙈🙈
Bettuss_123 Buket_dadas hahaha oğlan ters köşe yapmış sana 😂😂😂 şaka bi yana daha da menüye laf eden olursa yapsın getirsin bi zahmet
baby3_ babybmom20 açıklamada fazlasıyla net zaten . Millet gibi direk post başlığına yemek adı da yazmamış yani hemen atlıyorsunuz