Gocmenkizii Anneler merhaba☺️ ikili test için Zeynep Kamil den randevu alamıyorum.. Sanırım bu gidişle özelde yaptıracağız. Bildiğiniz ikili test yapan iyi yerler var mı? Ücretler konusundada hiç bilgim yokk😔
mhk2602 Gocmenkizii ümran tıp merkezine bakabilirsiniz kaliteli ve düzgün bir yer. Fiyatlar da uygun diğer yerlere kıyasla
Gulkubra Gocmenkizii ikili ben zeynep kamilde yaptırmıştım önce gebe polikliniğine gittim doktor alan açtı öle aldım detaylı da direk alabilirsin dedi alamadım 2 hafta uğraştım sonra özelde yaptırdım
Ummu_gulsevinc Gocmenkizii Ümraniye eğitim araştırmada şu aralar kolay randevu alınıyor birde ordan deneyin
Leylaberk Gocmenkizii sürekli ara ben şans eseri bugün aradım yarına doktora gittim öyle denk geldi ikili test için doktor da baya iyiydi zeynep kamile ben akşam 9 çıvarı aradım aldım ilk aramamda hemde
Gocmenkizii 2017Yeliz bütün randevularda detaylı ultrason ve ikili test hizmeti verilememektedir yazıyor tam kafa sıyırtmalık😔
2017Yeliz Gocmenkizii detaylıda yine kadın dogum doktorunun alan açması gerekiyormuş gidince söyliycem bakalım.
Asdfggff Gocmenkizii Ümraniye’de afiyet hastanesi var bir de atlas hastanesi ben atlasta yaptırmıştım