Gmzkahraman Selam kızlar yarın 5+5 oluyoruz ve doktor randevumuz var. 🥹 inşallah kesemizi göreceğiz ama merak ettiğim bebek de görünür mü? Bu haftada hem keseyi hem bebeği gören var mı?
Leilani Gmzkahraman bende 5+4 de gitmiştim küçücük bir nokta görünüyordu kalp atışı falan yoktu başta korkmuştum ama nokta yani daha hiç ney gözükmüyordu bile
Gmzkahraman HSena38 yumurtlamadan sonraki tarihte oluştuysa geç döllenme sayılır değil mi? Öyleyse gözükmeyebilir 🥹
HSena38 Gmzkahraman evet ben 6+4 de gittim vajinal ile görünmüştü 🌸 Sağlıkla hayırla görün insaAllah, 😊
Gmzkahraman HSena38 amin inşallah çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor sanki 🥹
Busraikra 5+5 haftaligiz bizde cuma gunu doktoruma gittigmde 5+3 ken kaarindan ultrasonla kesemizi gordu cok sukur bence keseniz olustu ise gorunur vajinalde bakarsa gorur
Gmzkahraman Leilani ayy bakalım ne olacak yarın yazarım tekrar umarım her şey yolundadır dua edin hamişler 🥹
Leilani Gmzkahraman ay hadi hayırlısı inşallah görürsün sende 😍 bu arada bende alttan muayene etmişti doktor. Üstten gözükmezdi zaten
Aysu35 Gmzkahraman bebek gorunmeyebılır endıselenmeyın benımde kese vardı bebek gorunmedı bırhafta sonra gttım göründü
Gmzkahraman HSena38 yaaa 🥹 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ karnımın büyüdüğünü görmek istiyorum 😁
Gmzkahraman Kızlar kesemizi gördük çok şükür daha çok minik 5mm 🥹 hem bebek hem kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar çağırdı doktorumuz 😇