Enyenianne Merhaba anneler sabah çok erken ayrıntılı ultrason için gideceğim aç veya tok gitmek gibi bir zorunluluk var mı acaba ya da hangisi sonuç açısından daha sağlıklı olur bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba
gokcesmomm Enyenianne merhaba aç ya da tok karnına olmak farketmiyor tam tersi tok olursanız daha iyi görürsünüz demişti dr bize :)
fdm12 Enyenianne çikolata ye kahvaltı yap git orda çikolata ye hareketli olsun uyuyosa uyansın canım 🤗
Kbetul Enyenianne kahvaltı yap hastaneye gidecekken vişne suyu ve çikolata ye 🥹 doktor tercihin yok ankarada yaşıyorsan sinan tan öneririm
1erkekkannesiiii Enyenianne tok gidin çünkü bebeğin hareketli olması lazım hatta yolda vişne suyu için rahatça bakılır eğer aç giderseniz zaten biseyler yiyin gelin derler ben tok olduğum halde sırtına baktırmadı meyve suları içirip tempolu yürüttüler öyle gösterdi sıpa
Enyenianne fdm12 çok teşekkür ederim canım inşaallah öyle yapayım sabah çok erken giderken bişeyler de alayım o zaman 😊🤗
Enyenianne Kbetul çok teşekkür ederim evet ankaradayim ama tıp fakültesinde yaptıracağım orada da baya ilgilendiklerini söylediler bakalım ilk deneyim 🤭🤗
Enyenianne 1erkekkannesiiii çok sağolun bende yanıma bişeyler alayım o zaman sormakta kararsız kalmıştım ama iyiki sormusum çok teşekkürler 🌺😊
ZSever Benim doktorum hafif bir kahvaltı önerdi ayrıca giderken çikolata yemememi söyledi ☺️ ultrason cektireceginiz yer bilgi verecektir sizede
Enyenianne ZSever randevu verdiler de hiç hatırlamıyorum bişey dediklerini o yüzden buradan sorayım dedim ama herkes tok gitmenin daha iyi olacağını söylemis bende öyle yapayım bari çok sağolun 🌺😊
02leyla Enyenianne hiç farketmiyor canım. Tok gitsen daha iyi hatta enerjiniz olur. Ayrıca çikolata ve meyve suyu içmeni tavsiye ederim bebiş hareketlenir.🙂
Enyenianne 02leyla çok teşekkür ederim canım öyle yapayım inşaallah sabah da çok erken ben uyanabilir miyim bilmiyorum ki inşaallah bebek uyumaz 🤭❤️
Enyenianne Seyma65 çok sağolun bende hatırlamıyorum bişey dediklerini ama gittiğim hastane tıp fakültesi muayeneye bile aç gelmememizi söylüyorlar bakalım bende yiyip gideyim o zaman inşaallah olmadı yolda meyve suyu falan bakarım bir de önermisler baya 😊🌺
Seyma65 Enyenianne hatta biraz ara verdirdi meyve suyu çikolata ye öyle gel tekrar bakıcam demişti her doktor farklımııdr bilemem:)
Tugbakose-24 Kahvaltı yap gel demltı bna doktr. Sakın cıkolata yeme ki cocuk kıpırdamasın yoksa bız cok zorlanırız bakarkn dedı
Enyenianne Tugbakose-24 bende kahvaltı yaptım 3 5 tane de çikolatalı fındık yedim çok olmasın diye elhamdülillah hiç gostermiyor vs demediler iyi ki sormusum aç gelen bı kadını kaldırıp yemek yemeye gönderdiler yandaydi tam duydum
Enyenianne Seyma65 ben kahvaltıyı yaptım 3 5 tane de çikolatalı fındık yedim çok olmasın diye yarım saat önceden falan gittiğimde hiç hareket etmiyor dönmüyor vs demedi 40 dk yakın Allahu alem baktı yandaki kadını yemek yemeye gönderdi aç gitmemek lazim demek ki