1Gunes Kızlar ilk gebeliğim ve 26+2 olduk artık net şekilde 24.haftadan sonra hissetmeye başladım. Şimdi kıpır kıpır teyzeler🥰 hissettikçe çok mutlu oluyorum maşallah oğluşuma🥰🙏 Sizde durumlar nasıl benim bebiş baya yukarılara tırmandı artık 🙏❤
Hayalx22 1Gunes merhaba 21+6 dayım bu gün pek hissedemeyince korkup panik yapmışım meğer erkenmiş daha öyle hafif hafif hissediyorum zaten derin tekmeler yok henüz
Aaaysee 1Gunes biz daha 19+3 ama geceleri tam yattığım zamann yani resmen kıpır kıpır rahat 5 dk hissediyorum öyle duruyor 😍 masaAllah 🤍
1Gunes gokcesmomm sağlıkla kucağımiza alalım inşallah🤲 gerçekten çok güzel bir his miş rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın 🤲
1Gunes Hayalx22 merhaba bende sizin gibi hissediyordum ama ben net olarak 24 den sonraa hissetmeye başladım ilk gebelikte geç hissediliyrmus bende hissedemiyorum diye telaş ediyordum.
1Gunes pheobebuffay ya evet benim tekme reis sola tekmeleri atiyor çok şükür gün gün artarak ilerliyor hareketleri hareketlendikce konuşuyoruz artık aldığım hikaye kıtaplarını okumayi düşünüyorum 😀🙈
Hayalx22 1Gunes evet bende bir evhamlıyım ki hemen panik oluyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 24e daha var benim bekleyeceğim bakalım 🥰
Hayalx22 Aaaysee maşallah herkesin farklı oluyor demek ki Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
pheobebuffay 1Gunes 😂çok iyi maşallah Allah hareketsiz bırakmasın. Benimkinin ayakları sağda başı da solda sizinki nasıl duruyor. Bi de arada titreme gibi oluyor hareketleri size de oldu mu bu
1Gunes Hayalx22 bende günler geçmiyor hissetmiyorum diye telaşa giriyordum şimdi hisseidyorum ve yapma oğlum vurma anneye diyorum eşim gülüyor 🤣 nasılmış hissetmek diyo 😀
1Gunes ipekaslan benimde bebeğim en baştan bu yana hep solda ayaklar sagda😃sağlıkla kucağımiza alırız inşalalh ❤
Zeynep_Asellll 1Gunes Oyy maaşallah🧿 27. haftayı gör bi de sen canım. Uykuda bile hissediyorsun. 30+6 yız kızımla. Her yerde şu an maaşallah ha bire dönüyor. Hıçkırık hanım oldu başıma😂 Ha bire hıçkırıyor balım🥰🌸