Esra1260 Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama kendi jinekologunuz bir istek kağıdı yazıp çapa tıp fakültesinde genetik testlerinizi yaptırabilirsiniz. İlkinde testleri yapmıyorlar araya bir tanıdık vs sokunca ancak oluyor maalesef. Maddi durumunuz iyiyse genetik laboratuarlar da yapıyor. Doktorların genel kanısı ikinci gebelikte bunların yaşanmayacagı yönünde. Size ayrıca yakın arkadasımdan örnek vereyim, 12 haftalık detaylısında öğrenmişti kalp durmasını, kürtaj oldu, üzüntü süreci testler süreci derken stres yaptı her ay. 1 yıl geçti böylece, ancak kafasını baska birşeye verdiği zaman hamile kalabildi. Eğer testleri yaptıramazsanız da kafanızda bu işi büyütmeyin. Sizi anlayacak kadar sınanmış birisiyim, 23 haftalık prematüre bebek annesiyim, evlat kaybetmek cok zor. Ama herşeyimiz Allahtan. Sığının ona, dua edin ama hayatınıza da devam edin. Eksik hissetmeyin, siz hamile kalabildiğinize göre bir gün olacak. Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurtmazmış. Yumurtlama günü test günü bunları atın kafanızdan,eşinizi de kendinizi de iyi besleyin, folik asit için ikiniz de.c vitamini,haftada 1-2 avokado, her gün ceviz badem kuru üzüm incir vs. tüketin. Regl sonrası 9-11-13-15-17-19-21-23 günlerini degerlendirin ama her seferinde kendinizi rahat bırakın. Stres en kötüsü, bunu unutmayın. En kısa sürede buraya yazacaksınız, ben inanıyorum🙏🏻