NobleMom bsranur123 25-26-27 akıntımın en yoğun olduğu tarihlerdi. Tek taraflı kasık ağrım ve vücut sıcaklığımda artış vardı. Ama 25 inden beri akıntılarım hiç kesilmedi. Bende pco var 21. günüde mutlaka değerlendircem. Bizde yumurta geç olgunlaşabiliyor bakalım nasip 🤷🏻♀️
irem01 NobleMom bende geldim 😊 bat 6 Aralık. Yumurtlama dönemi ve sonrasında pek akıntı görmedim bu ay tutmadı diye düşünüyorum ama bilmiyorum 🤷
NobleMom irem01 hoşgeldin ☺️ O hiç belli olmaz. Herkes akıntı yaşamıyor. Akıntı görmeyip o ay hamile kalan çok kişi gördüm burda ☺️
Gizem1812 irem01 ay ben de bu ay akinti gormedim yumurtlama zamani. Yumurtlama olmayan ay oluyor mu? O zaman nasil regl oluyoruz? Kafam karisik ins tutmustur ikimizin de 🐣
irem01 NobleMom inşallah canım ya 😊 yumurtlama döneminden beri kasik ağrısı var erken hasta oldum sanıyorum sürekli sık idrara çıkma var ama bilemiyorum adet günü göreceğiz 😊
irem01 Gizem1812 bilmiyorum ki 😅 yumurtlamaya denk gelen günlerde dikkat etmeye çalıştım o günlerden sonra kasik ağrısı bel ağrısı başladı mesela hala devam ediyor. yumurtlama döneminde rahim ağzı yukarı çıkıyormuş falan hep baktım 🤭 normalde akıntıdan anlardım yumurtlama zamanını ama bu ay pek olmadı sanki hala da çok az akıntı oluyor bilemiyorum inşallah tutar ikimizde de güzel haberler alırız 🥰
NobleMom pollyanna- şeffaf uzayan kalın aynı yumurta akı gibi akıntım oldu. Tek taraflı kasık ağrım vardı ve vücut sıcaklığım çok az artmıştı. Bu şekilde anladım yumurtlama olduğunu. Ama asıl sonucu adet günü görcez bakalım 🤷🏻♀️
pollyanna- NobleMom anladım, ben takvime bagli kalıyorum ama 3 gun öncesi 3 gun sonrasını da degerlendiriyoruz. Hayırlısıni diliyorum bakalim 😊 cok sağolun bu arada, sizinde güzel haberlerinizi okuruz insallah burdan 🙏🏻