Lamia65 Merhaba Anneler nasılsınız? Bus_ak isimli arkadaş vardı burda.O kişiyi arıyorum.Geçen yıl çıkmış şurdan.Başka isimle mi giriyormu buraya bilen varsa bana yazsın
Aaaysee Dediğiniz kişiyi tanımıyorum maalsef ama byole bi post açılmışken bende aklımdakileri sorayım 4 gün giremedim simdi de kjmse yokkk😁 @Der_0 canom nerelerdesin doğurdun mu yoksaaa @Hamaratpanda sende yoksun 🙁 @cahillesohbetikestim sende bayadir yoksun canom iyisindir İnşallah🥺 @mylittlebabym @ardenmoms siz nerdesinizzz 🥲 ve @Deletedmom_85 bebeğim 🙁 @Armess_loya senin bilgin var mı canım
cahillesohbetikestim Aaaysee ben buralardayım çiçeğim bir burada bir kids te 🥰😁 kızçen nasıl kız isim buldunuz mu 🥰
Hamaratpanda Aaaysee çalışıyorum kuzum eve geliyorum yorgun argın yemek, çamaşır akşam oluyor vurup kafayı yatıyorum.
Armess_loya Aaaysee burdalardır canım 😬 bu gün çok bende aktif değilim malum forum pehh açmıyor artık🤷🏼♀️😬
Aaaysee Deletedmom_85 nasıl yaa neye attın çiçeğim sen yorum atarsın da ben dönmez miyim 🥺 valla görmemişim simdi baktım ama bildirimlerde de yok bazen gelmiyor bildirim siizn hatanız admincim 😂
Armess_loya Deletedmom_85 napsın sıkıldı demek ki iki gözümün çiçeği😬 tanıdıkları göremeyince @Aaaysee emi öyle mi🤭😂😂🌸
Deletedmom_85 Aaaysee hadi oradan sabah açılan post vardı doğa11223 neydi kullanıcı adı bilmiyorum orda yorum yapmıştım. Kanepe manepe diyodun djdjfj
Aaaysee Deletedmom_85 lan vallahi bildirim gelmedi indim aşağı bi daha baktım hatta sadece beğendiğin yaziyor inanmiyosan ss atim fhdhdjdksk çokta güzel olmuştu kanepem ağla 😂
Aaaysee Deletedmom_85 yaa hchdjdkd hani kahvaltılık ekmek tarifi var ya beyaz peynir içinde malzemeler var sucuk,kaşar,domates,maydanoz,yumurta cart curt işte illa gormussundur ekmeğe sürulüyo kanepe diyoruz biz ona 😂
Aaaysee Deletedmom_85 canom bide hâla konu başlığına basınca o sayfa açılmıyor konular karışık kuruşuk ne zman düzelecek artık 😩