61lazkizi61 ikibaloglanannesi ilk gebeliğimde bebeğim hep 1-2 hafta önde gitmesine rağmen adet tarihim baz alındı ☺️
ikibaloglanannesi HurremSultan 2 hafta önce devlete kontrole gittim. Doktor 26.haftayla uyumlu dedi. Ultrason kağıdına baktım En üstte 26 W en altta 25 W yazıyordu. Hangisi doğru🤭 üste mi bakmalıyım alta mı Son adet tarihime göre gidemiyoruz geç döllenme vardı.
HurremSultan ikibaloglanannesi ben ultrason kağıdında yazanlara bakmıyorum. Bizim oğlanın totosu ayrı başı ayrı çıktığı için aynı sizin gjbi😄 doktorum son adet tarihine göre söylüyor büyüklüğünü. Ama sizin durumunuz çok farklı bence doktoruna sor bunu canim😊
61lazkizi61 ikibaloglanannesi kg boy ölçülerine göre farklı haftalar gösterebilir canım doktorun ilk baktığında bir hafta söylerse eğer adet tarihin göre belirleyemiyorsan ona göre takip et☺️☺️
toffeenut ikibaloglanannesi geç döllenme durumu varsa doktorunuz son adet tarihini değiştirir zaten. Bende 10 günlük bir fark vardı ona göre detaylı ultrasondan sonra değişiklik yapıldı son adet tarihimde.
Leilani Bende ultrasona göre. İlk doktora gittiğimde iki hafta küçük olduğunu görmüştük doktor geç döllenme olmuştur deyip ultrasona göre hafta vermişti
Kubra-2363 Bende 1 hafta erken döllenme varmış adet tarihimden 1 hafta öndeymiş bebek ben şimdi ultrasonu mu yoksa adeti mi baz alıcam