Smry 20+3 hamileyim. bugünde benim sağ kasigim çok ağrıdı düz yatamadım soluma dönünce biraz geçti .ilk defa oldu gerçi bende myom var ondan sebep olabilir ama korkuttu beni açıkçası 😐
Gzd955 Smry benimde miyomum şiddetli ağrı yapıyor 3 gündür sağdan sola dönemiyorum diyebilirim doktorum bi sorun olmayacağını miyom kaynaklı ağrılar olduğunu söyledi
Ellove Bende ne zaman kasık ağrısı oluşsa idrar yollarimda enfeksiyon çıktı bence ağrilarinizi hiçbir zaman gözardı etmeyin derim❤️
Smry Gzd955 sizinde kasiklariniz mi ağrıyor myom agri yapınca ? Bazende iğne batar gibi oluyor.gecenlerde de alt karnım agrimsti sanırım myom sebep oluyor
Gzd955 Smry evet evet belim kasıklarım şiddetli ağrıyor ve iğne batması oluyor hepsi bir arada yani bazen kısa süreli oluyor ama bu sefer cok şiddetli 3 gün sürdü doktorum bu ağrıların olabilceğini söyledi
Smry Gzd955 aynen benim de böyle oluyor kontrolüme iki hafta var ama tahmin etmiştim myomdan sebep olduğunu.sizin myomlariniz kaç cm ?
Smry Gzd955 benim de ilk öğrendiğimde 7cm di şimdi 10 cm civarı olmuş digeride 4cm 😐 erken doğum riskim var bu sebepten ve çok stresliyim inşallah hepimiz gününde vaktinde sagliklica alırız kucağımıza yavrularımizi 🌸