Hacerhrmnkya42_ Arkadaşlar hastaneye yarın randevum var detaylı ultrason vaktim de geldi doktorum direk yönlendirir mi detayliya yoksa onun için başka gün mü veriyor yoksa gün içersinde de girebiliyormusun hemen devlet hastanesi bilgisi olan varmı
denizarenmom Hacerhrmnkya42_ kac haftaliksin 23e kadar yaptirmalisin benim gittigim devlette yoktu doktorum ya ozelde ya sehir disinda dedi ozele randevu aldim carsambaya
hayalperest2310 Hacerhrmnkya42_ eğer o hastanede takipliyseniz kadın doğumcunuz bir gün veriyor o zaman bir perinatoloji uzmanı detaylınızı yapıyo ben öyle girdim İstanbul için konuşuyorum
saitkereminannesi02 Hacerhrmnkya42_ Fındıkzade görüntüleme merkezine gitmiştim devlet Hastanesi’nde hem sıra gelmez hem özelde ki gibi ilgilenmiyorlar
Hacerhrmnkya42_ denizarenmom 20 +3 günlüğüm şuan normalde özele gidiyordum bu devlet Hastanesi’nde detaylı var diye bilerek bu muayeneye orayı tercih ettim
Refatu Merhaba en net 20-22 haftada yaptırılması gerekiyor . İstanbul içinde devlet hastanesine gidiyorsan eğer sıra almak için yeşil listeye alıyorlar 🤦♀️ Ve sıra gelmiyor
Hacerhrmnkya42_ Refatu konya da bir devlet hastanesine gidicem genel muayene oluyum da olmadı en kısa zaman da alırlar inşallah detayliya
Hacerhrmnkya42_ Esrauysal hiç git gel yapmasam bari dedim aslında ikinci gebeliğim ama unutmuşum açıkçası bide sürekli sistem değiştiği için
Refatu önemli olan perinatolog uzmanı tarafından bu işlemin yapılması . Gittiğim hastane bana Kendı hastanesindeki ultrasonu önermedi çünkü çeken kişi röntgen uzmanıymış 🤷♀️
Hacerhrmnkya42_ Refatu sanırsam gideceğim hastanede bu bölüm var özeller de almış başını gidiyor imkanım da el vermiyor açıkçası çok yüksek o yüzden mecburiyetden tercihim devletten yana oldu
Refatu Gün olarak aynıyız . Dün ayrıntılı ultrasona gıttım. Inan ben dün 1500 lira harcadım . Evet içim rahat ettı ama devlet hastanesinde sıra bulsaydım bu parayı asla vermezdim
Hacerhrmnkya42_ Refatu umarım ben sıra bulurum da bu kadar ödemek zorunda kalmam nasıl çıktı sonuçların canım bebeğin iymiydi hamleligin nasıl geçiyor 😊😍
Yarenylmz @Hacerhrmnkya42_ bende normalde özele gidiyorum detaylı ultrason pahalı için geçen hafta devlete muayene olmaya gittim orda söyledim gün verdiler direkt
Refatu Çok şükür normal çıktı hersey . Gıderken cok tedırgın oldum oysakı benım de ıkıncı hamılelıgım🤷♀️