Zemzems Evet kızlar yazdığım gibi doktorum a yazdım geçmeyen enfeksiyon için salı günü gel kültür testi ve vajina yıkama yapalım dedi. Yaptıran var mı nasıl birşey vajina yıkama
EmineDefneGokce Zemzems kültür testinde idrar alıyolar da yıkama ilk kez duydum acaba ne İlaç gibi bişey verebilir hastanede uygulamalık
Yarenay Zemzems bı kere yaptırdım içeriye tentiridyid gibi bişey sıkıp içeriyi su ve fırça ya benzer malzemelerle temizliyolar ama bende işe yaramamıstı
Zemzems EmineDefneGokce yok canm idrar kültürü değil bu akıntıdan kulak çubuğu gibi uzun bir çubuk la alınıyor. Bende bilmiyorum 🤷♀️
Nurkrdvt Mantar enfeksiyonu için vajinal yola takılan plastikle açılıyor bölgeniz daha sonrasında batikonla pansuman yapar gibi yıkama gerçekleştiriliyor
pinarr00 Nurkrdvt evet bende her gittiğimde nerdeyse yapılıyor geçmeyen mantar enfeksiyonum var ve gerçekten çok iyi geliyor
Nurkrdvt 2defa yaptırdım sonrasında gerçekten çok rahatladım. Sürekli tekrarlayan bir durum maalesef doktorum direk uygulamaya geçiyor tekrarladığında🙏
Zemzems Nurkrdvt benim de aynı şekilde sürekli tekrarlıyor maalesef. İnşallah bende rahatlarım Hergün endişe etmekten yoruldum
Ozgee123 Nurkrdvt benimde sürekli evlendiğimden beri her ay idrar yolu enfeksiyonu olurum artık bıktım nasıl bişey vajinal yıkama ve diğer akıntıdan çubukla nasıl kültür alınıyor ve sonrasında düzeliyomusunuz bidaha oldunuzmu ? Bilgi verebilirmisiniz?
Nurkrdvt Ozgee123 Kültür testi daha öncesinde hiç yaptırmadım sadece mantar için vajinal yıkama oldum 2 defa umarım bir daha da tekrarlamaz 🙏🙄
Nurkrdvt Fitil de vermişti uygulama sonrası 3 gün arayla onu kullanıyorum şuanlık bir sıkıntım yok şükür tek istediğim yeniden tekrarlamaması