saitkereminannesi02 Medicana Beylikdüzü, İstinye üniversitesi hastanesi Bahçeşehir, Birinci hastanesi , Esencan hastanesi sezaryen olupta memnun kaldığınız doktor var mı 2.sezaryen olacak
Patricia saitkereminannesi02 ben istinye üni liv hospitalde bülent tekin hocaya gidiyorum. Arkadaşlarımda gitti biz hepimiz çok memnunuz. Hatta arkadaşımın ikinci gebeliğiydi ilki sezaryendi ikinciyi normal istiyordu onu bile denediler. İşinde gerçekten çok iyi ve asla hiç bir sorunuzu cevapsız bırakmıyor sağ olsun. Doğuma da saat kaç olursa olsun kendi giriyor. Medlifeta arkadaşımdan ekstra para istediler gece doğumu başladığı için kendi hocasını istediği için. Sonra nöbetçi doğurttu bana saçma geldi mesela bu. Eğer medicana diyorsan ki medicanayı asla liv hospitalle bir tuttma arkadaşımda orada doğurdu ne hastane liv kadar temiz ve yeni ne de hemşireler livdeki gibi ilgili. Ama yinede yakın dersen medicanada da üner hoca çok iyidir
saitkereminannesi02 Patricia sezaryenden sonra kaç yıl ara verdi normal için ? Doktorum var başka hastanede ama şuan ki fiyatları düşününce eşimin özel sağlık sigortasından yararlanıp ücretsiz yapmak daha iyi ama dediğiniz doktora mutlaka gidecem teşekkür ederim hastane temiz mi odaları filan ilk gebeligim de hastane değiştirdim odalar temiz değildi hemşireler ilgisizdi
bdh Liv hospitale gidiyordum ama uçuk fiyatları nedeniyle doğumu orada yapamayacağım için değiştirdim, imkanınız varsa tabii oraya gidin temiz, doktorlar ilgili. Şuan medicana’da nalan hocaya takipliyim. Çok da memnunum.
saitkereminannesi02 bdh eşimin iş yeri anlaşmalı diye belli hastaneler seçtim doğum ücretsiz olacak temizlik acisinda tedirginim
Minikkedisila saitkereminannesi02 liv hastanesi sürekli her dalına gittiğim bir hastanedir Bahçeşehir’deki, tertemiz, odaları çok nezih
Patricia Minikkedisila saitkereminannesi02 Ben daha doğurmadım ama odaları gezdim çok temiz ve yeni. Kız arkadaşım doğurdu çok memnundu. Birde liv de en önemli şey yenidoğan yoğun bakımı çok başarılı
saitkereminannesi02 Patricia Gidip bakacam arabayla eve ne kadar sürüyor filan 3 yaşında da çocuğum var mecbur oda hastanede yanımda kalır
Patricia saitkereminannesi02 nerede oturuyorsunuz? Ben beylikdüzü gurpınardan 15-20dkda gidiyorum arabayla.