Melegimm95 Kızlar 33+6 da suyum geldi ve sezeryan ile doğumum oldu bebeğimin ciğerleri gelişmediği için makineye bağlı kuvezde kalıyor 😔 ayrıca kanında enfeksiyon çıktı ne kadar kuvezde kalacağımız belli değil dualarınıza ihtiyacımız var 🥹
Eldgrn Melegimm95 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah sağ salim çıkacaktır oradan ♥️♥️
dilek_balli Bebekler sandığımız dan da daha güçlüdur sizde kendinizi bırakmayın gecici bir süreç olarak düşünün Allah’ım iyiliğini versin 🤲
remziye_semiz Melegimm95 güzel düşün bol dua et canım Rabbim ömür verdiyse seninle kalır ama suan inanıp yanında oldugunu hissettirmen cok önemli
remziye_semiz Melegimm95 bende 31 haftalığım suan bebeğin suyu azmış erken doğumdan korkuyorum seni neden erken doğuma aldılar
Rapunzel3846 Melegimm95 canım hayırlı olsun geçmiş olsun, en yakın zamanda sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşallah.. kilosu filan iyi mi canım. Ben de 34 haftalık doğum yapcam nasipse aynı şeyleri yaşayabilirim seninle. Rabbim güldürsün yüzünüzü
Melegimm95 Rapunzel3846 1900 doğdu canım amin insallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Melegimm95 Qnl amin canım insallah hayır vurulmadım herhangi bir erken doğum riskimiz yoktu birden suyumgeldi 🥹
Aycha Melegimm95 Allah, tüm hastalara acil, daimi şifa versin. En kısa sürede bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin, güle güle, kolaylıkla büyütün inşallah.