Aybukealtintas Emooss Pantpas dışında hiçbirsey geçirmiyor, o yüzden her sabah aç karnına içiyorum butun gün mis gibiyim 😂
gonulcelen Emooss 37+5 te mide yanmam başladı ve ilaç almayım dedim ama dün doktoru aradım gaviscon sürüp dedi ve rahat bir gece geçirdim doktora Bilgi verin çektiğinize değmez hemen kesiyor 🙏🏻
SOBAHAR Benim iki hafta filan oldu başlayalı tamamen gecmiyo ama bastırmaya çalışıyorum. Özellikle yatınca çok oluyo. Süt içiyorum. Faydası olmazsa gaviscon şurup içiyorum. Bi lokma ekmek alıp şurubu öyle içerseniz daha faydalı olur ins. Ben böyle idare ediyorum
Emooss Hiç olmadı bu zamana kadar, sütün her halini içtim. Gaviscon û deneyim bi de çok teşekkür ederiimm. Ne kadarlıksınız tanışalım hadi 😊
SOBAHAR Emooss ben 28 haftalık canim. Bulantı kusmalarim hala geçmedi bi de mide yanması olunca tam oldu.
Hcrksk 38+3 üm hala midem yanıyor.gece 5 ten 7 ye kdr oturdum.laktozsuz sütün içine karbonat koyup içiyorum faydasını görüyorum ama yarım saat falan.gavisconun hiç faydası yok bana
Minnos53 Emooss bir bardak ılık yada soğuk süt, muz ve yeşil elma çok iyi geliyor ben genelde süt içince 5 dakika içinde geçiyor