Sulesulee Annebebek_33 rüyamda 5 kez kız gördüm gömlümden geçende kız ama çoğu kişide erkek diyo bilmiyorum artık sağlıkla gelsinler de 😍
Annebebek_33 Sulesulee Sulesulee ben de bazen erkek hissediyorum bazen kız bazen rüyamda oğlum oluyor bazen kızim😅
Mizginyvz Sulesulee bende senin gibiydim çok rahatım şuan mide bulantısından uyuyamıyorum bence böyle olman daha iyi
Sulesulee Zemzems Dr rica edermisin munurol diye tek doz toz var akşam son idrarını yaptıktan sonra suda etirip iciyosun idrar kesende nekadar beklerse okadar iyi benim antibiyotiğe alerjim var bunu yazmıştı çok şükür çok iyi geldi
minikmucizemmmmmm Kızlar bende 9+3 bir kaç gündür karnımın alt kısmında solda şişlik var gibi ama sadece sırt üstü yatınca fark ediyorum. Doktora Çarşamba günü gitcem. İnşallah olumsuz bir şey değildir. Sancı ağrı vs yok 🙇🏼♀️ Böyle şikayeti olan var mı
melegimhosgeldin1 Sulesulee En iyisi bebiş saglikliysa biz 11 haftalıgiz bulantidan su icemiyoruzz desem yeridir
melegimhosgeldin1 Sulesulee Gecer inşallah düşmanının başına vermesin Allah bulantı tiksinti hepsi TM da şu icememk en kötüsü