Sultan4141 Bugun acayip derece nefes darligi bogulcak gibi hissediyorum ve bebekler cok sık bir araya toplaniyo 35 haftada böyle bisey yasayanlar oldu mu acile gitmeli miyim
Portakalcicegi Sultan4141 Bence doktoruna sor canım haftan ileride çünkü. Bana geçen hafta doktorum uzun süreli sertleşme olursa mutlaka haberim olsun veya hemen gel demişti. Bende 34+4 teyim bu saatten sonraki sertleşmeler Doğum ile alakalı olabilir diye söyledi. İstersen ara sor bii aklında kalmasın
Sisife Portakalcicegi uzun süreden kasıt ne acaba? Benim de belli bi yerde toplanma oluyor gün içinde düzensiz olarak biçok kez. Çok sertleşiyor o kısım. Son bir haftadır oluyor. 29. Haftadayım.
Gorkim Ya bende de su gibi akıntım var ara ara 19. Hafta biraz canım sıkılıyor keselerden su sızmasın diye ayaklarımı da üşüttümde sanırım 2 gündür nebiliyim
Gorkim Sultan4141 doktora mı sorsam acaba su gibi böyle keselerden su mu sızıyor diye sürekli düşünüyorum insan korkuyor
Sisife Portakalcicegi anladım, teşekkür ederim. Peki sürekli bi yerlerini göbek etrafına dayamaları da normal mi 😄 son günlerde hep böyle. Elime geliyo bi uzuv, dışardan da görülüyo. Taş gibi oluyo dokununca.
Gorkim Sultan4141 sordum mantar olabilir dedi bol su içilecek fitil söledi gece yatarken perşembe kontrol
Sultan4141 Sisife tabi ayagini sirti mi eli mi kafasini ayirt edebiliyorum artik oyle bir ittiriyo ki deriden cikicak gibi
Portakalcicegi Sisife ha ha 😃😃 Bende de oluyor oo hatta çok merak ediyorum acaba elimi ayağı mı parmağı mı neresi diye anlamaya çalışıyorum ama yok mümkün değil 😃 kocaman oldular artık maşallah normaldir bence
Svnmrv anlayan varmı doktora gittim fakat ikiz olmasının şokuyla herşeyi unuttum tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi bakabilirmisiniz? Birde cinsiyet tahmini alabilirim😅