Armommy Kızlar sezaryen oldum, bugün 15. günümüz sezaryen kesiği epey büyük bir karıştan biraz fazla benim karışım ile. Sizlerin nasıl ne durumda ? Birde karnıma elle kontrol yaptığımda acıyan yerler var ya kesik yeri harici yerlerde
Firdevsibici Armommy sadece dış deri kesilmiyor içeriden 7 kat kesiliyor ben doğum yapalı 3 ay oldu elimle kontrol ettiğimde hala içeride ağrıyan yerler var
Aysenur44 Armommy Ben 3 sene oldu ilk sezeryanımda yorulunca bende hala agrılar oluyor kesi yerini hissetmiyorum hala kızlad korkmayın normal:))
Selimkemalinannesi Armommy sezaryan yerinizde hissizlik olur iç yaralarda hafif acılar normal sezaryan yarası toplanma süreci evet tıbbi olarak 2 hafta ama tamamen iyileşmesi 9 ay 2 sene sonra eski haline döner diyorlar
Armommy Aysenur44 hissizliğe takılmıyorum ama altı üstü sert sağı solu ağrıyor, umarım hızla toparlar🤲🏻
Armommy Selimkemalinannesi gözüm korktu sezaryeni çok basit anlatıyorlardı da bilseydim daha bi korkarak giderdim doğuma kesin
Armommy Happy_001 herkesi aynı kesmiyorlar. Normal doğum olacaktım bebek tersti kilogramı da yanlış ölçmüş doktor çıkarmamışlar ikinciye büyüttüm biraz büyük oldu senin kesik dedi. Ablam 2 kez sezaryen oldu arkadaşlarım da onlara göre büyük benim kesiğim
Nazlinaazli Armommy evet kesiğiniz büyük bencede benimki işaret parmağım uzunluğunda. Bebek zor çıkmış olabilir belki