Hifabebekk Kızlar doğuma az zaman kaldı artık bazen ağliyasim geliyor çok mükemmel bir duygu değil mi senden bir parça olması onu dünyaya getirmek acaba doğunca nasıl hissedicem çok sabırsızlanıyorum siz de benim gibimisiniz 🥲
melegimmm_ Hifabebekk ayyy bende aşşşırı heyecanlıyım ya 39 a giriyoruz yeni yeni sabırsızlanıyorum gerçekten ne zaman doğacak nasıl olacak çok merak ediyorum yaa😍😍
Seraykaraca Hifabebekk uygulamaya göre son 7 günümüz kaldı 🥺 Heyecan, korku, sevinç, telaş.. hepsi bir arada karmaşık duygular içinde geleceği günü bekliyorum 🤍 Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza, yaşayabileceğimiz en harika duygular, anlar olacak bence ☺️💝
QUEEN0888 Hifabebekk Sağlıkla kovuşuyumda🥺bu aralar çok zor dönem geçiriyorum.Hepimize güzel doğumlar🤲🏻
Kbetul Hifabebekk hastane çantamı hazırlarken sabahtan akşama kadar ağlamıştım annemi arayıp ne kadar değişik bir duygu olduğunu anlatıp beraber ağlamıştık 34. Haftamdayım 🥹 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Hifabebekk melegimmm_ aynen öyle tarifi mümkün değil bence Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah senin bitmiş zaten🥰
melegimmm_ Hifabebekk amin inşallah aynen bitti benim ki ama kızım hanımefendinin canı gelmek istemiyor😂😂
dilantasdemir Geceleri onu kucağıma alacağım günü düşünmekten uyuyamıyorum, bi yandan da ödüm kopuyor 🥹
Hifabebekk dilantasdemir bende oyleyim bir an önce vakti gelsede kucağıma alsam diyorum acayip merak ediyorum yavrumu ya 🙈
dilantasdemir Hifabebekk bende bende, Perşembe günü inşallah sağ salim alırım kucağıma Allah’ın izniyle 🤲🏻
Hifabebekk Seraykaraca bencede oylee kesinlikle bu dünyanın en güzel mükemmel duygusu çok cokk heycanliyim bende Allah’ım sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥺
Hifabebekk Kbetul gerçekten öyle canım aynı haftadayiz Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🤲
CerenKoca Kbetul bende 23 yaşındayım ilk doğumum olacak hem çok korkuyorum hem çok cesaretliyim bi doğmasın diyorum bi artık doğsun diyorum resmen duygu şöleni yaşıyorum 🥹
Kbetul CerenKoca hah bende korku yok şükür bir an önce doğsun istiyorum göreyim bi nasıl bir şey bu içimdeki eşsiz benzersiz hissiyatı mutluluğu bana yaşatan evlat 🥹🥹 34. Haftamdayım az kaldı artık
Minarda Hifabebekk benim de 38+3 gelip gelmemesi konusunda kararsızım 3.gebeligim ama korkuyorum bi yandan niye bende bilmiyorum..18 aylik kızım var galiba ikisine yetemeyeceğimi düşündüğüm için korkuyorum 🥺🥺Allah im yardımcımız olsun inşallah hepimize kolay sağlıklı doğumlar ve uslu sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah 🙏🙏🥰
Tinkerbell_0423 Hifabebekk ne fe 39+ 3 teyim günlerdir sancılar var iki gündür akşamları nefes darlığı oluyor farkettim de dünden beri çok su tüketiyorum 🤦🏻♀️ ama bebiş gelmiyor bakalım hayırlısıyla ne vakit gelcek