Oznur07 kizlar sali gunu 6 tane yumurtam toplandi 4 tanesi döllenmis cuma gunu transferim var 3.gun embiroyosu tutan var mi ?
Hatunnn Oznur07 embriyo kalitesine bakmayin hic belli olmuyor bana 5.kalite iki tane transfer edilmisti birini dusuk yaptim digeri buyumeye devam etti ikiside 5. Kaliteydi ikiz beklemem gerekirdi suan ozaman:) rabbim hayirlisini versinn
Nur_Husuf Oznur07 merhaba bende ilk denemede tutdu 3 gunun embiriyonu uc tane koymusdular biri tutdu su an 10 haftalik hamileyim darisi olmuyanlarin basina insallah allah bizlerede saglikla kucaqimiza almayi nasib etsin
Tupbebegimm1 Hiç bunlari düşünerek kendinizi bunaltmayın. İyi düşünün, olacak iyi olacak gelecek bebeğim diyin🙏🏻🙏🏻 Hayırlı haberle dönün insallah
Ysn Hatunnn benimde ikisi 5.gün aa idi ama noldu birisi düştü birisi hiç tutmadı ben inanmiyorum kaliteye Allah ömür versin yeter
Tupbebegimm1 Ysn kalite on görü açısından bi fikir verebiliyor, çok değişik tevekkül gerektiren bi konu, rabbim bunaltmasın insallah
Ysn Tupbebegimm1 gerçekten tevekkül gerektiren bir konu Allah bu yoldaki kimseyi ugrastirmadan ilknseferden umduklarina kavustursun
Asli35k 5. Gün Aa en iyi kaliteli embriyo tutmamıştı 2. Deneme de orta kalite 5. Gün tuttu. Nasip Yani yaşayacaksa yaşıyor stres yapmamaya çalışın 😊
Serramm Oznur07 ben varım canim 3.gün embriyosu tek transfer tuttu cok şükür 32 haftaligiz şuan insallah seninde tutar 😊
Sevoos Oznur07 arkadasimin hergun bitanesi durdurdu kendini son iki yumurta 3gun embriyosuyken transfer edildi tutmaz diye bakti herkes 2si birden tuttu 😊 yeterki allah istesin bol bol dua et.
Nickimyokkibenim Kızım 3. Gün embriyosuydu canım şimdi 4 yaşında 😊 Şimdi ki ikizlerim de biri beş biri altıncı gün ama orta kaliteydi ikisi de tuttu kısmet bu işler yani inşallah sende hayırlı haberler alırsın sağlıkla kavuşursun evladına 💕 Ama duayı hiç bırakma lütfen