Busekaradayi Kızlar 22+4 haftalığım bu haftaya kadar boyatmadım doktorumda tavsiye etmedi ama aynada biraz moraller bozuluyo ister istemez. siz kaçıncı haftada boyattınız veya boyatacaksınız
Kayaozge Busekaradayi 21+5 olduk bizde bende boyatmak istiyorum ama tehlikeli diyorlar sanırım çocuk doğup kırkı çıktıktan sonra boyatırım 😮💨
denizarenmom Busekaradayi valla bende 21+6yim diplerimi gorsen aglarsin berbat halde ama boyatmiycagim oglumdan onemli degil
1erkekkannesiiii Busekaradayi boyatmadım doktorum izin vermedi boyatmayı da düşünmüyorum ama kestim hafifledim biraz 😂
Nursemablk Busekaradayi ilk 3 ay tehlikeli diyebiliyorum. Sonrasında hamileliğe uygun saç boyaları varmış onlarla yapılıyor. Benim doktorum herhangi bi sakıncası yok boyatabilirsin demişti şuan 32.haftadayız 🤗
Busekaradayi denizarenmom valla şu beyazları gördükçe strese giriyorum bende ama bebegimizden önemli değil dediğinz gibi
denizarenmom Busekaradayi ayy bende beyaz yok sacim kizildi dipler kahve kendi sacim oyle bir renk cumbusu dusun😑
momofprincess1221 😭😭😭 beyazlar saclar moralimi bozuyor bende nezaman boyasam diye düsünüyorum 17 haftadayiz
Tuuuuba 3bucuk aylıkken doktorum artık boyayabilirsin dedi. Saçlarım kızıl ve bu haftaya kadar 3 defa boyadım şimdi 35.haftamdayım sonuncuyu birkac gun once boyadik çok şükür bebeğim de çok sağlıklı
derin1derin Doktorum izin vermedi boyatmadım, çok mutsuzum beyazlarım çıktı baya ama doğumdan sonra artık 33 haftalık olduk daha da boyatmam