Betulhdvrd Kızlar gün içinde ağrım olmuyor fakat gece bel ve kasıkta çok şiddetli ağrım oluyor sağa sola dönerken de çok zorlanıyorum 26 haftalık gebeyim. Sizlerde böyle bir ağrı oluyor mu ve çözüm bulabildiniz mi
BBuseY Betulhdvrd canım valla bizde 27+2 haftalığız sadece sol tarafıma yatınca oluyor sanırım çözümünü buldum . Hamile destek yastığı 🤗
aysimaaturkann Betulhdvrd aynı haftadayız bende öyleyim geceleri bel bacak ağrısından uyuyamıyorum sağa sola dönerken zorlanıyorum çok zor bi durum ve galiba doğuma kadar geçmeyecek daha da artacak Rabbim yardım etsin bize
chicharitoo Betulhdvrd aynen öyle benim de yatarken yön değiştirmek işkence oldu. Ama magnezyum rahatlattı gibi beni. Doktor önermişti
Sedamete Betulhdvrd hiç bir şey çözüm olmadı canım 1 aydır artarak devam etti doktorum da yapacak bir şeyin olmadığını söylemişti maalesef doğuma kadar böyle
_Nur_1818 Ara ara bende yaşıyorum aynı sorunu heleki gece yatakta dönerken acısı uykudan uyandırıyor malesef
Anonymousmom Betulhdvrd o haftalarda yaşamadım fakat şuan 36 haftalık çok kötü ağrı oluyor zor kalkıyorum
Barbekusos 38 haftadayim ben de son 1 aydır dediğin gibi, uyandıktan sonra yataktan kalktığım ilk an cok kotu bir ağrı yaşıyorum. Sağa sola dönmek işkence. Canları sagolsun bebislerin:)