_Nur_1818 Kızlar 28 haftalık hamileyim hareketlerini çok az hissediyorum bazen akşama kadar hiç hissetmiyorum böyle sert de değil hissettiklerim bazen günde 3 4 hissediyorum bilmiyorum hep böyleydi kızım ama endişeleniyorum artık bu haftalarda normalmi?
Eldgrn _Nur_1818 dün ve bugün benim de başıma geldi canım 3-4 gün boyunca bayağı hareketliydi dün akşamüstü bir harekete gitti yatmadan önce bir tekme yedim zorla durdururken daha yoktu bugün de sabahtan beri bir titreşim vardı sadece bir de bir iki defa şey baskı yapmışız hareket veya tekme değil bunlar sağa sol yapma her şeyi denedim artık eşime tatlı falan aldırdım öyle kendine geldi yattım sırt üstü şükür tekme ile de artık geceleri daha aktif olur herhalde uyku düzenleri giriyor çünkü
Ayseaysa _Nur_1818 canım bence bebekten bebeğe değişen bişey ben bebeğini 22 . Haftalarda hissetmeye başlamıştım bikac hafta sadece ondan sonra doğuma kadar hiç hissetmedim sadece bı tarafa doğru toplanirdi kimildamis bura toplanmış derdim çok korkardım bişey olacak diye ama şu an kucağımda sağlıkli bir kızım var
_Nur_1818 Ayseaysa Galiba canım benjm kızımda zaten başından beri çok hareketli değil ultrason da bile hep uyuyor😂 teşekkür ederim🌸