Minarda Susamannem bende iki haftadır çekiyorum bu ağrıyı başıma vuruyor resmen 38+3 haftalik hamileyim bende inşallah biran önce geçer 🥺🥺agri kesici de fayda etmiyor
inci_tanesi Susamannem Karanfil yağı çok rahatlatmisti beni bide limon kabuğu ile masaj yapmıştım ağrıyan bolgeye instagramda bir tarif görmüştüm bakıp yazayım size şifa olur inşallah. Bir bardak suya iki çay kaşığı sumak 10 adet karanfil çeyrek limon iki üç dakika kaynatın süzün iliyinca gargara yapın diyor isterseniz bir arastirin
Haticevrl Susamannem ben önceki hamileliğimde de ağrıdı şimdide ölüyorum resmen dişçiye gittim doktorun izniyle çekilecek 12.haftadan snra suan lik antibiyotik kullanıyorum 9+5 im
Sinemaknc Aynı durumu bende yaşıyorum 5 haftalık hamileyim yemekten hemen sonra dişimi fırçalıyorum öyle rahatlıyor biraz da olsa tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz sarımsak da koyabilirsiniz benim deneyip sonuç aldığım yöntemler
Edebiyat36 Valla ben de aylarca dış ağrısı çektim bir sürü şey denedim en son bol bol süt içince durdu ağrı bir deneyin isterseniz çünkü bebek kalsiyumu alamqyinca annenin dişlerinden çekiyor inşallah faydası olur geçmiş olsun 🤲