Busel Gns-gur ara ara oluyor benimde 15.den beri çekme sızlama gibi olurmuş ama normal dedi doktor rahim genişledikce yukarı çıktıkça kaslar geriliyormuş
Mhrbn44_ Gns-gur evet canim oluyordu ani batma gibi agrilar oluyor zamanla azliyor ama hamileligin sonuna kadar az az devam ediyor
bendiyebiriii Gns-gur benim 17.18de olmuştu. Of gerçekten çok korkmuştum. Sizi çok iyi anlıyorum ama normal bence de. Şayet bir kanama, leke vs. yok ise
Mhrbn44_ minikoglumuz normal canim agir birsey yapma uzan gün icinde firsat buldukca benimde hep oluyordu o haftalarda 31. Haftadayim ara ara halen devam ediyo doktor normal demisti rahim büyüdükçe oluyor
Zekiye_27 Gns-gur 15 haftalığım canım bende de oluyor Çarşamba kontrolüm var inşallah geçici bir durumdur berbat bişey 🥴
Busel Gns-gur çok hareketsiz kalmakta yaparmış ben 4 gun hastanede yatmıştım full oldu öyle hareketsizlikten dediler
Mhrbn44_ Gns-gur oluyordu bi ara cok olmustu korkuyordum hep düşük falan olur diye ama doktora gidince sordum normal dedi magnezyum d vitamini vermisti
Busel Gns-gur bilemedim canım ama korkma sen doktoruna danış ara ara çok normal en başından sonuna kadar böyle şeyler olması normal içimizde can var kanama lekelenme olmadıkça korkma